En Kaliteli ve Göze Hitap Eden Otel Banyo Aksesuarları

Kullanım Alanları
En Kaliteli ve Göze Hitap Eden Otel Banyo Aksesuarları

İdeal Kabin oteller ve otel zincirleri için tasarladığı otel banyo aksesuarları hem şık ve zarif tasarımları hem de kullanışlı olmaları sebebiyle birçok marka tarafından tercih edilmektedir. Çöp kovalarından saç kurutma cihazlarına kadar birçok ekipmanın yer aldığı geniş yelpazeli listede, otel banyo aksesuarları hakkında en kaliteli ve kullanışlı seçimlerle karşılaşacaksınız.

Otel Banyo Aksesuarları

Çöp Kovası

Otellerde hijyeni sağlama açısından en birincil ekipmanlardan biri olan çöp kovası, kolon küllüklü ve paslanmaz çelik özellikleriyle otel odalarında ve lobilerde olmazsa olmazdır.

Çöp kovası hakkında daha detaylı bilgi ve fiyat için tıklayınız.

Kadeh modeli küllük

Kadeh tipi ve şampanya tipi olarak tercih edilebilen küllük ekipmanı özellikle otel lobilerinde gerekli ekipmanlardan biridir.

Kadeh tipi ve şampanya tipi olarak farklı  modelleri bulunan ürün hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve fiyat almak için tıklayınız.

Küvet Tutamağı

Otel banyolarında yine zaruri ihtiyaçlardan biri olan banyo tutamakları telli bölmesi ile şampuan sabun gibi eşyalara da alan sağlamaktadır.

Küvet tutamağı hakkında detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

Bornoz Askılık

İster kapı arkası ister duvara monte edilebilen bornoz askılık ekipmanı havlu ve diğer eşyalarınız için de ihtiyaç vazifesi görür.

Bornoz askılık hakkında detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

WC Kağıtlık

Otel banyolarında hijyenin sağlanması için zaruri ihtiyaçlardan biri olan wc kağıtlık estetik tasarımı ile tuvalet kağıdının kaba görüntüsünü örter ve pratik bir kullanım sağlar.

Wc kağıtlık hakkında detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

RAF Havluluk

Pirinç üzeri kaplama ve destekli raf havluluklar özellikle büyük boy vücut havluları için gereklidir.

Raf havluluk hakkında detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

Köşe süngerlik

Küvet ve duşlarda kullancağınız ürünleri koymanız için tasarlanmış köşe süngerlik ekipmanı, pirinç üzeri kaplamadır ve iki oval bölümden oluşmaktadır.

Köşe süngerlik hakkında detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

Makyaj aynası

Kadınların makyaj yapmalarında yardımcı olmayı sağlayan akordeon sistemle oynar makyaj aynası, ışıklı ve pirinç üzeri kaplama materyalden üretilmiştir.

Makyaj aynası hakkında detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

Saç Kurutma Cihazı

Saç kurutma cihazı hakkında detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

Başlıca Yazılarımız